De Praktijkauto!

De Praktijkauto

Subaru Outback 2.5i Premium Lineartronic CVT

Misschien bent u op zoek naar een auto die uit vele mooie onderdelen bestaat. In uw dromen denkt u, permanente vierwielaandrijving, dus onder alle omstandigheden volledige grip. U wilt een grote caravan trekken, tot 2000 kilogram!, veel ruimte in het interieur. Uiteraard stoelverwarming en stuur ook verwarmd. Een kofferbak om in te overnachten. Een motor die zo lekker klinkt dat de radio uit kan. Een mogelijkheid om extra vermogen toe te voegen. Een schuifdak, cruise control met een adaptieve functie. En dan het mooie aan deze laatste functie, de adaptieve functie is uit te schakelen. Betrouwbaarheid, fijne meedenkende dealer, altijd bereid om uw te adviseren. Misschien niet de auto waar u in eerste instantie over nagedacht heeft, wilt u ruim 400.000 kilometers zonder problemen rijden?


Wat blijft er dan over?


De Subaru Outback.


Wij hebben de Outback kunnen testen tijdens onze roadtrip naar Duitsland. Okay, niet volledig op de AutoBahn, u weet het mijn vrouw houdt hier niet van, maar ik verzeker u (niet tegen mijn vrouw vertellen) de Duisters houdt hij prima voor zich. Zeker op de sportstand.

Maar ook rustig rijdend is het een heerlijke auto. Wij rijden graag binnendoor en dan kom je allerlei leuke en spannende wegen tegen. Het lijkt alsof de camera’s die erin zitten, om de situatie voor u als berijder zo goed mogelijk mee in de gaten te houden, dit soort weggetjes zag aankomen. De Subaru sleurt je er gewoon doorheen, altijd grip en volledig in de hand.


Loop eens binnen bij Subaru dealer Kleinwier in Zwijndrecht en laat u zelf verrassen door deze bijzondere auto.


De Subaru Outback is te koop vanaf €46.995,- De door ons gereden Subaru kost € 50.396,- en dat is zonder een paar extra’s die op deze Subaru zitten.